Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

söndag 2 september 2012

Ny Kindle på gång?

Ja, det ryktas det om i alla fall, eftersom Amazon har gått ut och berättat att alla Kindle Fire plattor som tillverkats nu är slutsålda. Och detta trots att dessa surfplattor endast finns att få tag på i USA!
Man beräknar att ca. 10 miljoner ex av plattan har sålts, vilket gör surfplattan till den mest framgångsrika produktlanseringen i Amazons historia någonsin.
Företaget berättade i samband med denna information även att man har flera relaterade nyheter på gång, vilket tyder på att en ny Amazon surfplatta skulle kunna vara på gång, och man har även bjudit in media till en presskonferens den 6/9. Så om några dagar kan det mycket väl vara så att vi vet lite mer om huruvida det kommer en ny Amazon surfplatta eller inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar