Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

torsdag 20 september 2012

Dell Latitude 10

Microsoft kommer i oktober att presentera en rad olika nya produkter, men som vanligt har några bilder på det som kommer att lanseras redan läckt ut.

En av de läckor som skett gäller deras kommande Dell Latitude 10 surfplatta, som kommer att ha en 10.1 tums LCD skärm, med en upplösning på 1366 x 768 pixel, samt en kamera på 8 megapixel.

Operativsystemet kommer att vara Windows 8 och Dell Latitude 10 riktar sig framför allt till affärs- och företagsanvändare, något som verkar bli en allt mer populär nisch inom surfplattor. Samtidigt som Dell Latitude 10 lanseras kommer troligtvis även en ny bärbar dator för affärsbruk att lanseras, så Dell, i samarbete med Microsoft verkar verkligen satsa hårt på affärskunder just nu.

(bildkällan)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar