Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

torsdag 20 september 2012

Letar du efter en billig och bra surfplatta?

Många som vill ha surfplattor tycker ju nämligen att de surfplattor som blir utnämnda till de bästa av alla är lite för dyra när de ska köpa surfplatta. Men att hitta en bra billig surfplatta är inte omöjligt. Dock gäller det att man inte bara letar efter så billiga surfplattor som möjligt, då den allra billigaste surfplattan kanske inte är den som uppfyller dina behov bäst. Därför måste du alltid ta en titt på specifikationerna för alla billiga surfplattor också.

För att underlätta lite i detta arbete har dock sajten Techradar gjort en lista på de bästa billiga surfplattorna just nu, som gör att den som läser guiden lättare kan hitta en prisvärd surfplatta. Guiden är på engelska, men vi kan tipsa er som inte känner er bekväma med att läsa denna typ av guider på engelska om att de surfplattor som nämns är:
Google Nexus 7
Samsung Galaxy Tab 8.9
Acer Iconia Tab A510
Toshiba AT200
Huawei MediaPad 7
Sony Tablet S
samt Kindle Fire 2
men läser du guiden får du även veta varför dessa surfplattor valts ut.

Här hittar du Techradars guide till billiga surfplattor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar