Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

söndag 25 mars 2012

Sony Tablet P: En vikbar surfplatta!


Sonys Tablet P är en helt annorlunda surfplatta, eftersom den är mycket liten och kan stoppas i fickan, då den är vikbar och även annars tar mycket lite plats.

Surfplattan kör med Tegra 2 och Android 3.2 och klarar av det mesta som en surfplatta ska klara, men för den som är van vid det vanliga, platta formatet som vi känner igen från de flesta surfplattor, kan formatet kännas mindre bekvämt.
Det är dock en vanesak, och förmodligen något man vänjer sig vid.

Sony Tablet P rekommenderas därför främst för den som verkligen lägger stor vikt vid att surfplattan man skaffar är så liten som möjligt, t.ex. för att man behöver bära med sig den hela tiden.

När det gäller kameror Sony Tablet P två kameror, precis som de flesta andra surfplattor numera, med 5 megapixel bak och 0.3 megapixel fram. Priset ligger på över 5000 kronor, så det är inte en särskilt billig surfplatta heller.
Men ett kul format för den som är ute efter något annorlunda!

(bildkällan)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar