Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

torsdag 7 juli 2011

Missnöje med Creative Ziio 10Creative Ziio 10 är en ny surfplatta, gjord av Creative, som folk dock inte verkar allt för nöjda med, i alla fall om man ska tro Tommy K Johanssons inlägg om detta. (Läs det här)

Creative Ziio 10 är i stort sett en ny och större modell av en tidigare Creative surfplatta, som hade en skärm på 7 tum, den nya surfplattan har dock en skärm på 10 tum och baseras på Android.

I övrigt verkar dock inte Creative ha gjort några större framsteg, kvaliteten på det mesta är relativt dålig, och plattan klarar inte heller av multitouch.

Dessutom verkar Ziio 10 vara riktigt seg att använda, vilket förmodligen kommer att reta de flesta som skaffar denna surfplatta oerhört mycket.

Så även om Creative Ziio 10 kan köpas riktigt billigt, bör nog du som är på jakt efter en budgetsurfplatta, fortsätta på annat håll. Surfplattor går nämligen ned i pris hela tiden, framför allt i takt med att allt fler surfplattor lanseras, så det går faktiskt att få tag på både bra och billiga surfplattor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar