Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

tisdag 19 juli 2011

iPad skvaller – iPad får en betydligt bättre skärm?

Apples produkter är nog de som det alltid skvallras mest om, och visst skvallras det nu en hel del om deras kommande iPhone, men det går även en hel del rykten kring nästa iPad. Det senaste ryktet, som det faktiskt ryktats om länge, men som nu äntligen verkar vara mer eller mindre bekräftat, säger att alla nya iPad kommer att få högupplösta LCD-skärmar, som kommer att vara hela 4 gånger mer högupplösta än tidigare.


Ett ganska trovärdigt rykte, tycker jag, utvecklingen brukar ju gå åt det hållet med detta var nog mer än vad de flesta förväntade sig.


I övrigt sägs det dock att en helt ny modell av iPad inte kommer att lanseras inom kort, utan att denna surfplatta med bättre upplösning i så fall skulle vara en vidareutveckling av iPad2 och kallas iPad2 Plus.


Läs mer om detta på ComputerSweden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar