Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

tisdag 19 april 2011

Ny surfplatta kommer till Sverige och EuropaHTCs Flyer är en ny, mycket högklassig surfplatta som kommer att lanseras i Sverige och stora delar av övriga Europa den 9:e maj.

HTC Flyer är en Android surfplatta, som är särskilt anpassad för gaming-ändamål, som jag redan nämnt tidigare.

Skärmen kommer att vara sju tum stor, priset kommer att vara betydligt högre än för den konkurrerande surfplattan från Samsung (Samsung Galaxy tab), surfplattan kommer att stödja Flash och ha en massa andra, smarta funktioner, som extra stora bokmärken med mera.
Man kommer dessutom att kunna ha upp till 7 olika startskärmar, vilket innebär att man kan anpassa surfplattan för flera användare, om t.ex. hela familjen vill kunna använda surfplattan.


HTC Flyer kommer dessutom med en penna, som kan användas som märkpenna i surfplattan, för att skriva, rita eller vad du vill.


Bland annat Net on Net, CDON och ONOFF kommer att sälja HTC Flyer i Sverige.

(bild från Mobilgruvan)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar