Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

onsdag 23 oktober 2013

Nya iPad Air

Igår, tisdagen den 22/10 2013 lanserade Apple, som ju ligger bakom tidernas mest populära surfplatta iPad, återigen flera nya produkter. Bland annat fanns två nya iPads med bland de nya produkterna, och den stora snackisen var den nya iPad Air, som är 43 procent tunnare än den tidigare versionen av iPad och endast väger 450 gram. Därmed är detta den lättaste fullstora surfplattan man kan få tag på, något som förstås uppskattas av många som vill ha något lätt, men samtidigt vill kunna se allt ordentligt. För dessa konsumenter borde iPad Air vara perfekt. 

iPad Air kommer vidare att utrustas med Apples nya 64 bitars processor (finns bland annat i iPhone 5S, Apples nya telefonmodell, som börjar säljas i Sverige nu på fredag), vilket gör prestandan väldigt imponerande, och en högupplöst retinaskärn precis som den tidigare modellen av iPad har. Stödet för wifi och svenska 4g nät har förbättrats, och man kommer att kunna köpa nya iPad Air i Sverige från och med den 1/11 2013. Den billigaste modellen av iPad Air kommer att kosta 4 395 kronor, då har man 16 GB och wifi på den. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar