Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

tisdag 28 februari 2012

Allt om Samsungs nya surfplatta Samsung Galaxy Note 10.1

Populära surfplattetillverkaren Samsung är på väg att lansera en ny surfplatta, som av många förväntas bli minst lika framgångsrik som föregångarna.

Galaxy Note 10.1 heter den nya surfplattan, som visats upp på World Mobile Congress nyligen.
Det som skiljer Galaxy Note 10.1 från föregångarna är främst att surfplattan har stöd för stylus, vilket innebär att man kan rita, skissa och skriva på den med en särskild penna.
Dessutom stödjer denna surfplatta telefoni, vilket gör att man även kan använda Galaxy Note 10.1 som en slags större smartphone.
Bra, men kanske inte så oväntat eftersom Samsung ju som bekant är stora även när det gäller smart phones.

Till försäljning kommer Samsung Galaxy Note 10.1 att finnas i maj i år, och i svenska pengar beräknas priset hamna på lite över 6 000 kronor.
Vidare kommer Samsung Galaxy Note 10.1 att ha Android 4.0 samt även TouchWiz, en 10,1 tum stor skärm, en dubbelkärnig processor, 16 GB i minne, två kameror, Bluetooth 3.0 samt USB Host.

(bild från Mobil.se)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar