Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

måndag 12 september 2011

Ny, mycket tunn Toshiba surfplattaHar ju tidigare skrivit om IFA mässan i Berlin, men glömde dessvärre återkoppla till vad som egentligen hände på evenemanget. En av de mest spännande saker som dock visades upp på mässan var dock Toshibas kommande surfplatta. AT200 kommer den att heta, och den har en skärm på 10 tum, och är endast 7,7 mm bred, dvs. mycket tunn. Perfekt för den som vill ha en så tunn och lätt surfplatta som möjligt med andra ord. 558 gram kommer den att väga i sin helhet.

AT200 kommer även att ha en OMAP 4430 processor, Android 3,2, minneskortplats samt 1 GB RAM, micro-usb och micro-hdmi-kontakt. Designen ser dessutom snygg ut, i borstad aluminium.

Tycker detta kan komma att bli ett mycket spännande tillskott till surfplattemarknaden!

Källa: IDG, där även bilderna är ifrån.

1 kommentar:

  1. Jag var på vippen att köpa en Acer A500 men det blev inget pga att det måste finnas trådlöst nätverk. Jag bor på två ställen och har därför mobilt bredband. Det fick mej att fundera: går det öht att använda mitt befintliga mobila abonnemang eller innebär ett införskaffande av en platta att jag måste ha ytterligare ett? (IPad, Samsung..)
    Mvh Marianne

    SvaraRadera