Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

tisdag 30 oktober 2012

Google Nexus 10

Om du inte vill ha en iPad är ett av de hetaste alternativen för surfplatta för dig Google Nexus 10, som faktiskt verkar vara så bra att den även kan vara ett alternativ även för Apple fantaster.
Google Nexus 10 har nämligen flera fördelar över den senaste iPaden, framför allt att den är billigare, men även att pixeldensiteten på plattan är tätare, med sina 300 ppi, jämfört med iPadens 264 ppi.
När det gäller kamerorna har Google Nexus 10 precis lika bra kameror som iPad 4, och en annan trevlig sak som finns på Google Nexus 10, men saknas på iPad 4, är att man kan använda flera olika användarkonton på surfplattan, så är man flera som vill använda plattan, kan var och en ha sina egna inställningar.
Perfekt för dig som skaffar en surfplatta som hela familjen ska använda, med andra ord! Det finns dock en nackdel med Google Nexus 10, och det är att den inte går att få med 3G, vilket alltså iPad 4 har, endast med wifi.
Men helt klart är detta en mycket värdig utmanare till iPad 4 på alla sätt och vis!

(bildkällan)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar