Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

onsdag 24 oktober 2012

Apples två nya iPads

Igår presenterade Apple sina två nya iPads; en Mini-iPad, som är betydligt mindre än de vanliga iPads vi tidigare sett från Apple, samt en ny iPad 4, som är en uppföljare till iPad 3. Mini-iPaden kommer att ha en 7.9 tum stor skärm, som kommer att få samma upplösning som Apples populära iPhone 5, detta är för övrigt samma upplösning som sedan tidigare fanns på iPad 3, som släpptes för ett halvår sedan.
iPad 4 däremot kommer att skilja sig mer från iPad 3, genom att ha en A6x-processor som kommer att vara dubbelt så snabb som processorn i iPad 3. Skärmen kommer att vara 9.7 tum stor, och vikten sägs ligga på 662 gram.
Man kan välja mellan 16, 32 eller 64 BG i lagringsutrymme, och batteritiden förväntas ligga på ca. 10 timmar, vilket är samma batteritid som iPad 3 hade.

Enligt uppgifter kommer man att kunna köpa båda de nya iPad varianterna i Sverige i november.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar