Den här bloggen har sin bakgrund i att jag själv ville köpa en surfplatta. Men eftersom det fanns så oerhört många surfplattor på marknaden visste jag inte alls vilken surfplatta jag skulle välja. Bra guider var också svåra att hitta. Så nu vill jag hjälpa andra genom att ge dem råd kring surfplattor!

torsdag 17 april 2014

Samsung Galaxy Tab 4

Efter Apples iPad är nog Samsungs Galaxy de bästa och mest populära surfplattorna enligt många. Därför är det helt klart intressant att Samsung nu lanserar denna surfplatta i sin fjärde tappning.
Dessutom kommer de som vill skaffa en Samsung Galaxy Tab 4 att kunna välja mellan 3 olika storlekar, beroende på vad de föredrar; 10.1 tum, 8 tum och 7 tum, vilket är riktigt bra, då alla verkar ha olika åsikter om vilken tumstorlek på skärmen som egentligen är bäst.

Samtliga 3 versioner har dock samma tekniska specifikationer, nämligen en Quad Core-processor på 1,2 GHz, 1.5 GB i RAM-minne samt 16 GB i lagringsutrymme, samt Android 4.4, eller KitKat som operativsystemet också kallas.
Både WiFi, Bluetooth och USB anslutning kommer att finnas.
De första Samsung Galaxy Tab 4 surfplattorna kommer att lanseras nu i april, detta kommer då att vara den minsta modellen och med WiFi. Resterande modeller lanseras i juni.

(bildkällan)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar